O nama

Tvrtka Novak vile d.o.o. osnovana je 2004. godine kao poduzetničko osamostaljenje vlasnika i osnivača, Ivice Novaka dipl.ing., nakon višegodišnjeg građevinskog i inženjerskog iskustva, te nekoliko izgrađenih objekata. Sjedište je u Zagrebu, a djeluje i stvara diljem hrvatske obale.

Djelovanje temeljeno na znanju i strogom poštivanju zakonskih propisa i prirodnih zakona, naše su opredjeljenje, pa i razlog magistarskog studija na poslijediplomskom studiju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Svijest o značaju ekoloških i energetskih resursa razvila se na vlastitim spoznajama kroz poslovanje i putovanja po Svijetu, te želju da se greške prerazvijenog i onog sasvim nerazvijenog svijeta ne prenesu i kod nas.

Razmišljajući kao korisnici svih tih dobara, kao oni koji njihovo korištenje i skupo plaćaju, te naposlijetku kao oni koji svojim djelovanjem mogu na njih jako utjecati, shvatili smo značaj energetske učinkovitosti i postavili ju kao jedan od temelja vlastite gradnje. Uz brigu o zdravoj gradnji i okolišu ide i briga o lijepoj gradnji i okolišu…a to vodi ka Vašem dobrom osjećaju – što je naš glavni dugoročni cilj.

Ne bojimo se visoko postavljenih ciljeva...
...ali smo obiteljski ljudi...
...i obožavamo naše more !
Previous slide
Next slide

Naša misija

U usporedbi sa uobičajenim profiterskim trendom apartmanizacije obale, te masovne izgradnje na štetu prostora, ambijenta i korisnika, naš je koncept obrnut: za istu cijenu pružiti kupcu – korisniku prostor u kojem, i oko kojega, će na svakom koraku osjećati poštovanje graditelja, te užitak korištenja prostora koji mu omogućuje stvarni odmor za cijelu obitelj, a svakako nije samo minimalni smještaj.

Naša vizija

Na vratima Kornata, u Ždrelcu i Dobropoljani , pitomim otočkim mjestima na zelenom, turistički nezagađenom Pašmanu, izgraditi Vaše utočište od podivljalog tempa života. Tu trebate pomaziti sebe i svoje najdraže, nagraditi se za teške trenutke rada i borbe za bolju kvalitetu života, koju ćete tu i ostvariti.

U Privlaci i Starigradu, zadarskim  turističkim mekama u strelovitom razvoju, nudimo Vam luksuzno, a ekonomično rješenje za odmor ili investiciju, u vidu odlično pozicionirane kuće u nizu…

Ne želimo stvoriti mondeno mjesto, ne nudimo bahatu raskoš; nudimo visoku kvalitetu i ljepotu vile, spoj sa prirodom, mediteranski ugođaj i bijeg od napete stvarnosti.

Novak Vile d.o.o.

Novak Vile d.o.o.  registrirano na Trgovačkom sudu u Zagrebu

Filipa Antolića Sobana 30, 10040 Zagreb

Temeljni kapital 20.000,00 kuna uplaćen u cijelosti

Direktor društva: Ivica Novak, dipl.ing.