Ljetni san uz more i masline – Dobropoljana, Objekt B

O projektu “Ljetni san”

Apartmani svojim visokokvalitetnim uređenjem i izvrsnom lokacijom udovoljavaju najvišim standardima visokozahtjevnih kupaca. Predstavljaju izvrstan omjer kvalitete i razumne cijene.

Nastojanje investitora da se objedine različite potrebe, preferencije i ukusi je u potpunosti ostvareno pružanjem raznih mogućnosti kupnje apartamana – od malih, ali izvrsno osmišljenih kvadratura (44m2), do ekskluzivnih, prostranih apartmana s dvije terase ili dvorištem za hedoniste (a u samo 75 obračunskih kvadrata…)

„Potaknuti komentarima i preporukama naših kupaca iz prethodnih projekata, te njihovih prijatelja i gostiju, tražili smo dovoljno dobar projekat koji bi obuhvatio sve elemente koji su traženi.“

Moderni, kvalitetni materijali, izvođači s dugogodišnjim iskustvom i garancijama dobre izvedbe, stabilan investitor kojem je Vaše zadovoljstvo hrana za dušu – garancija su Vašeg dobrog izbora, dok je niska cijena garancija Vaše dobre investicije!

Bankovni hipotekarni krediti svih banaka su mogući jer je provedeno etažiranje i upis svih jedinica. Do realizacije kredita nam je dovoljna Vaša kapara….

Galerija: Dobropoljana 11 B

Katalog: Dobropoljana 11 B

Lokacija: Dobropoljana 11 B, 23263 Pašman

U mirnom mjestu Dobropoljani, smještenom u istoimenoj uvali na otoku Pašmanu proteže se prostrana parcela blizu plaže, s otvorenim pogledom na more i maslinike –  adekvatna lokacija za  dvije vanstandardne zgrade, upečatljive u krajobrazu,  izvanredne za korisnike!

Cilj nije bio maksimalna iskoristivost raspoloživog terena, nego otvoreni pogledi sa svakog balkona, osmišljavanje dvorišta za prizemne stanove, te stvaranje ekskluzive na gornjim etežama otvaranjem krovnih terasa.

3D vizualizacija

Karta

Kako do nas i kuda do plaže