Apartmani “Vile s pogledom” – Ždrelac, plaža Matlovac

Opis objekta

Visokokategorizirana, etažirana apartmanska vila sa uporabnom dozvolom i uglednim sustanarima.

Apartmani su udaljeni stotinjak metara od mora, veličine  55 m2 u vili sa 3 + 3 stanova.

Svaki ima veliki balkon sa pogledom na more i zelenilo, dvije spavaće sobe, kuhinju sa boravkom, kupaonicu, pretprostor ili spremište, a prizemni imaju i svoje dvorište.

Imaju 9 parkirnih mjesta za ukupno 6 stanova. U neposrednoj su blizini borove šume, šljunčane, kamene i pješčane plaže idealne za obiteljski odmor (plaža Matlovac je omiljena plaža na koju rado dolaze svi otočani).

Smješteni su na kraju prostrane slijepe ulice što jamči minimum prometa; uz maslinike što jamči maksimum ugođaja…

Ždrelac je ribarsko naselje na Pašmanu, najzelenijem otoku zadarskog arhipelaga, koji je s Biogradom povezan 10-minutnom vožnjom trajektom, a mostom sa otokom Ugljanom koji ima vrlo frekventnu 20-minutnu trajektnu vezu sa Zadrom. Stoga se do njega brzo stiže, a uživa se punim srcem, rasterećene glave…

Galerija

Lokacija

Apartmani su smješteni u središtu naselja Ždrelac, koje se nalazi na jednom od najljepših hrvatskih otoka, Pašmanu, smještenom u samom središtu Jadranskog mora.

Pašman je od Zadra i Biograda odvojen slikovitim Pašmanskim kanalom po kojemu su, poput niske bisera, razasuti deseci malenih otočića. Morska struja koja mijenja smjer svakih 6 sati čini ovo more najčišćim na Jadranu. Pašman se nalazi u središtu pomorskih puteva i u blizini svjetski poznatog Nacionalnog parka Kornati i prekrasnog Parka prirode Telašcica.

U neposrednoj blizini je i jedan od najvećih gradova na jadranskoj obali, Zadar, sa vlastitom zračnom lukom.

3D vizualizacija

Dokumentacija

Kako do nas i kuda do plaže

Karta