Apartman Plaža – Dobropoljana

Opis objekta

Apartmanski objekt jedinstvene lokacije: na plaži, na granici zelene zone i izgrađenog naselja

Apatmani su na samoj plaži, sa izvanrednim nezaklonjenim pogledom na more i zelenilo.

Ukupno ih je 6 u zgradi. U prodaji su samo još dva najbolja stana od 48 i 55 m2 na gornjem katu. Jedan se sastoji od spavaće sobe, kuhinje sa dnevnim boravkom, kupaonice i balkona “nad morem”. Drugi ima dvije spavaće sobe, kuhinju, boravak i balkon sa pogledom na more i zelenilo. Svaki ima svoje parkirno mjesto. Trenutno su spojeni u jedan superluksuzni stan sa otvorenim, širokim pogledom na more i zelenilo, dva balkona i dva parkirališta.

Jednostavan pristup objektu, plaži i naselju, spoj urbaniziranosti i divljine karakteriziraju ovaj lokalitet. Visoka kvaliteta objekata, te uređenja okoliša bit će naš doprinos ljepoti prirode…

Galerija

Lokacija

Apartmani su smješteni na rubu starog ribarskog i poljodjelskog naselja Dobropoljana.

Dobropoljana se smjestila u istoimenoj uvali na otoku Pašmanu, jednom od 300 otoka u sklopu zadarskog arhipelaga koji je brodskim linijama preko susjednog otoka Ugljana povezan s kopnom i gradom Biogradom.

Naselje se nalazi na sjeveroistočnom dijelu otoka, ispod najvišeg vrha na otoku (Bokolj, 274 m). Dobropoljana je tipično otočko naselje, u kojem je ostvaren sklad između stare arhitekture i novosagrađenih kuća. Prvi put se spominje 1270., a intenzivnije je naseljena u 17. stoljeću izbjeglim stanovništvom iz zadarskog zaleđa.

Gospodarska je osnova poljodjelstvo, vinogradarstvo, maslinarstvo, ribarstvo i pomorstvo. Lučica je zaštićena od južnih i zapadnih vjetrova i osigurava dobro zaklonište manjim jahtama, a uz samo naselje je i pješčana plaža.

Pašman je od Zadra i Biograda odvojen slikovitim Pašmanskim kanalom po kojemu su, poput niske bisera, razasuti deseci malenih otočića. Morska struja koja mijenja smjer svakih 6 sati čini ovo more najčišćim na Jadranu.

Pašman se nalazi u središtu pomorskih puteva i u blizini svjetski poznatog Nacionalnog parka Kornati i prekrasnog Parka prirode Telašcica.

U neposrednoj blizini je i jedan od najvećih gradova na jadranskoj obali, Zadar, sa vlastitom zračnom lukom.

Kako do nas i kuda do plaže

Karta